Selskabs menukort

 

Nedenstående kan bestilles ifølge aftale med restauranten og serveres kun ved selskaber større end 20 personer.

3 retter 350,- DKK.
Snacks:
(Tilvalg til menu. 45,- DKK. En lækker appetitvækker eller sammen med en velkomstdrink inden maden.)
Kalvekroketter m/ svampecreme og eddikesne
Sprøde flager med gravad and og rygeost
Røgede kammuslinger, risflager og peberfrugtrelish
Risottokroketter med blue cheese
Forretter:
Blåmuslinger i lun peberrodsfløde m/ estragon og fennikel
Rimmet laks m/ ærtepuré, bacon, kål og sprød boghvede
Lammeterrine m/ dild, rejer og asparges (sæson)
Carpaccio af okse m/ kapersvinaigrette, skorzone chips og bagte skalotteløg
Hovedretter:
Oksemørbrad m/ Pommes Anna, timianglace, gulerod og bær (+ 35,- DKK. pr. person)
Bagt torsk m/ kartoffelkompot, brunet smør, spidskål, peberrod og kapers (sæson)
Braiseret gris m/ løgkompot, Pomme fondant, beder og løgsauce
Kyllingebryst m/ pastinak (puré/stegt/syltet), blanquette, og sprødt skind
 
Desserter:
Lemon curd m/ lys chokolade creméux, vaniljeis, mandelkrokant og marengs
Appelsinfromage m/ jordskokvariationer, hasselnødder og brændt hvid chokolade
Chokoladefondant m/ saltkaramel, vaniljeis
 
Oste:
(Tilvalg til menu. 75,- DKK.)
To slags danske økologiske oste m/ pære og hjemmelavet knækbrød
Havgus m/ gulerodsgel, syltede gulerødder og valnødder